Privacyverklaring

  • Massagepraktijk Purmerend is een professionele praktijk waar u terecht kunt voor diverse soorten massages.
  • Contact gegevens:
    Adres: Alexandriëstraat 5,   1448 MV Purmerend
    website: www.massagepraktijkpurmerend.nl
    e-mail: info@massagepraktijkpurmerend.nl
    Telefoonnummer: 06 396 24 191
  • Massagepraktijk Purmerend vraagt bij het maken van een afspraak naar uw telefoonnummer en e-mailadres.
    Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er een intake gesprek gehouden, waarbij naar uw (medische) persoonsgegevens wordt gevraagd. Dit is een voorwaarde om de massage/behandeling goed op uw situatie af te kunnen stemmen.Een overzicht van de gegevens die wij aan u vragen:
    Voornaam en achternaam
    Adresgegevens
    Geboortedatum
    Burgerlijke staat
    Telefoonnummer
    E-mailadres
    Beroep en werkomstandigheden
    Sport/hobby’s
    Bijzonderheden gezondheid
  • Massagepraktijk Purmerend verwerkt uw (medische) persoonsgegevens voor de volgende doelen:
    • Om de massage/behandeling goed op uw situatie af te kunnen stemmen en om op een verantwoordelijke en veilige manier een massage/behandeling te kunnen geven.
    • Om een mogelijke relatie te kunnen leggen tussen uw klachten en de oorzaak ervan.
    • Om contact te kunnen leggen in verband met een te maken of ingeplande afspraak.
    • Voor het afhandelen van de betaling.
    • Voor het verzenden van akties en nieuwsbrief.
  • De persoonsgegevens worden zonder jou schriftelijke toestemming niet aan derden verstrekt, behoudens onder speciale omstandigheden waarin moet worden voldaan aan een wettelijke verplichting.
  • Door regelmatige updates aan de systemen zorgt Massagepraktijk Purmerend ervoor dat de kans op hacken van het systeem verkleind wordt.
  • De persoonsgegevens die zijn verstrekt tijdens het intake gesprek en de rapportage van de behandelingen worden op papier in een afgesloten kast en afgesloten bewaard. Massagepraktijk Purmerend houdt deze gegevens nog 2 jaar na de laatste afspraak in archief, waarna ze worden vernietigd. Tevens wordt van elke klant het e-mail adres opgeslagen in een database bestand, zodat er in geval van calamiteiten over het klantenbestand kunnen beschikken en contact met u kunnen opnemen. Dit bestand is alleen in te zien door de eigenaar van Massagepraktijk Purmerend en de beheerder van de website.
  • U heeft altijd recht op inzage, rectificatie en/of wissen/verwijderen van uw gegevens en ook om tegen de verwerking van uw gegevens bezwaar te maken. Neem hiervoor contact op met Massagepraktijk Purmerend.
  • U heeft het recht op overdracht van uw gegevens en op het intrekken van de toestemming voor het verwerken van uw gegevens. Neem hiervoor contact op met Massagepraktijk Purmerend.
  • Massagepraktijk Purmerend gaat heel zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Mocht u echter merken dat er aanwijzingen zijn van misbruik neem dan direct contact op.
    Als u klachten heeft over hoe wij met uw gegevens omgaan, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl).
  • U kunt onze website bezoeken zonder mee te delen wie u bent of ons informatie te verschaffen.
    Deze website houdt alleen door middel van google analytics het aantal bezoekers bij en via welke weg deze bezoekers op de website terecht komen.