Reviews

The best!

★★★★★
5 5 1
Er wordt goed in stappen uitgelegd wat er gedaan wordt en de service is perfect! Hiervoor heel veel andere massagesalons geprobeerd, maar nooit was ik genoeg tevreden over de behandeling. Annemiek heeft me van mijn pijnklachten geholpen. Het was zeker een ontspannende massage. Top! Klantvriendelijk en professionele hulp. Zeker een aanrader. Heb voor het eerst afgelopen maandag een massage ontvangen bij Annemiek en ik vond het super! Ben nog steeds helemaal zen ervan. Heel aardige dame wat tijd voor je heeft en weet wat ze doet.

Super

★★★★★
5 5 1
Vandaag voor het eerst geweest bij massagepraktijk Purmerend. In 1 woord fantastisch. Mijn rug zat zo vast en dat niet alleen door lichamelijk zwaar werk maar ook emotioneel zat ik helemaal vast. Ik kon nauwelijks trap lopen. Annemiek wist precies wat ze moest doen en wat voor massage bij mij paste. Wat ik zo bijzonder vind? Is dat Annemiek doorvraagt over waar de klachten vandaan kunnen komen.

Super fijn!

★★★★★
5 5 1
Was weer heerlijk! Veel te lang niet geweest maar omdat ik een ontzettend leuk verwenpakket gewonnen had bij haar dacht ik, kom...ik laat me meteen weer is masseren...vind mezelf meteen stom dat het alweer zo lang geleden was!! Buiten dat Annemieke gewoon een fantastisch mens is neemt ze ook echt de tijd...echt elke minuut is genieten!! Zéker een aanrader!!
Naam
Email
Review Titel
Score
Opmerkingen