Massagepraktijk Purmerend ontwikkelt eigen MPP-methode©

Deze unieke hoofdmassage methode brengt een totale ontspanning van geest en lichaam.

Ik kreeg de laatste tijd steeds meer mensen in mijn praktijk met stressgerelateerde klachten. De klachten varieerden van een algeheel vermoeid gevoel tot een “vastzittende” nek of zelfs tot ontstekingen in de holtes van het hoofd. Lichamelijke stress uitingen zijn veelal een gevolg van een onrustige geest. Door intuïtief de behandeling te richten op het ontspannen van het hoofd zelf, is de MPP-methode© ontstaan. Met de hoofdmassages behandelde ik tegelijkertijd de op het hoofd aanwezige drukpunten, waardoor ook de rest van het lichaam als vanzelf ontspande.

De effecten van de behandeling worden omschreven als “leegte/ruimte in het hoofd, een warm gevoel in het gehele lichaam door een goede doorbloeding van top tot tenen en een heerlijk rustig gevoel”.

MPP staat voor Massage Praktijk Purmerend methode. De MPP-methode© bestaat uit een unieke combinatie en volgorde van diverse massage- en ontspanningstechnieken. De exacte samenstelling van de verschillende onderdelen wordt daarbij afgestemd op de persoonlijke behoeften van uw lichaam. 

In de methode kan gebruik worden gemaakt van onder andere oorkaarsen, gezichts-drukpuntmassage, warme gezichts-oliemassage, hotstone massage, oormassage, aanvullende hoofd- en/of nekmassages en klankschalen.

Het effect van de behandeling is mede een gevolg van de persoonlijke, rustige en liefdevolle aandacht en uitvoering. Met kleine details, zoals bijvoorbeeld verwarmde dekens, straalt de behandeling luxe en betrokkenheid uit.