Coaching en therapeutische massage

Het valt soms niet mee om alles zelf te moeten doen, maar je wilt het wel zo goed mogelijk. Je hebt je verantwoordelijkheden naar je partner, werk en kinderen wat een aardige druk kan geven. Waar sta je zelf dan? Je kan op zo een punt komen dat je lichamelijk klachten gaat krijgen waaronder vermoeidheid, hoofdpijn, kribbig, onderrugklachten, vastzittende nek, overvol hoofd, onrust en slapeloosheid.

Lees meer

Ontspanningsmassage

Een massage die lichaam en geest tot rust brengt. Kom tot jezelf en ontstress.

Door een ontspannende massage merk je soms pas hoe pijnlijk of gespannen je lichaam kan aanvoelen. Massage zorgt voor ontspanning en is rustgevend. Massage bevordert de doorbloeding en herstelt de energiebalans in je lichaam. Door ontspanning en een betere circulatie krijgt het lichaam de kans om te herstellen.

Lees meer

Indiaase Reiki

Indiase Reiki, in India bekend onder de benaming ‘Dharti-ki’ betekend ‘kracht van de aarde’.

Ons lichaam bevat naast een fysiek lichaam ook een energielichaam. Dit energielichaam is groter dan het fysieke lichaam. Het energielichaam voedt zich met energie, zoals het fysieke lichaam zuurstof nodig heeft. Het heeft daarvoor chakra’s, die overal op het lichaam te vinden zijn.

Lees meer 

Hotstone Massage

Een Hotstone massage helpt de energiestroom verbeteren, de spieren te ontspannen en de beweeglijkheid van gewrichten verhogen; een pure weldaad!

Een Hotstone massage is een massage met warme stenen en is bedoeld als aangename en doeltreffende behandeling. Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen wat de massagebehandeling veel effectiever maakt. Als er op één plek warme stenen liggen en op een andere plek gemasseerd wordt, doen de stenen en handen gelijktijdig hun werk. Een Hotstone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam.

Lees meer 

Moxa massage

Eeuwenoude Chineese geneeskunde, met een moderne twist. 

Voelt u zich soms moe, gestrest en levenloos ? De Moxa massage, de nieuwste technologie omtrent het gebied van infrarood lampen is een revolutie. Als therapie is Moxa een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Het Moxeren is een eeuwenoude Oosterse therapie die sinds ongeveer 200 jaar ook in Europa bekend is.

Lees meer

Hoofdmassage

Massagepraktijk Purmerend ontwikkelt eigen MPP-methode©.

Deze unieke hoofdmassage methode brengt een totale ontspanning van geest en lichaam. De effecten van de behandeling worden omschreven als “leefte/ruimte in het hoofd, een warm gevoel in het gehele lichaam door een goede doorbloeding van tot tot tenen en een heerlijk rustig gevoel”.

Lees meer

Zwangerschapsmassage

Ter ondersteuning bij zwangerschapsklachten en uw algehele welzijn.

Een zwangerschap kent soms momenten van pijn en ongemak. Dat is normaal, want door zwangerschap verlopen lichaamsprocessen trager. Massage stimuleert de doorbloeding en daardoor is het mogelijk dat de darmwerking geactiveerd wordt, vochtophoping in het gezicht, de armen en benen vermindert, spataderen minder kans hebben om te ontstaan. Ook onrustige zware benen verdwijnen en na de massage zal je beter slapen.

Lees meer

 

Cuppingmassage

Een Chinese, zeer diepgaande, massage techniek om hardnekkige plaatselijke pijn- en energieverstoringen te behandelen.

Bij een cupping massage wordt de huid volgens de Chineese traditionele behandeling door middel van cupjes vacuüm getrokken. De behandeling zal uw zenuw en energiebanen stimuleren. Hierdoor worden de spieren en huid gevoed (doorbloeding) en ontdaan van afvalstoffen met als gevolg algehele ontspanning.

Lees meer 

Kindermassage

Laat uw kinderen kennis maken met de ontspanning en voordelen van een massage.

Massagetherapie voor kinderen is een speciaal op het kind afgestemde vorm van zachte massagetechnieken. De massages vergroten het eigen lichaamsbewustzijn en leiden tot ontspanning en “lekkerder in je vel zitten”. Deze ervaring helpt het kind onder andere om meer zelfvertrouwen te voelen en te krijgen.

Lees meer