Coaching en therapeutische massage

Het valt soms niet mee om alles zelf te moeten doen, maar je wil alles wel zo goed mogelijk doen. Je hebt je verantwoordelijkheden naar je partner, je werk en je kinderen wat een aardige druk kan geven. Waar sta je zelf dan? Je kan op zo een punt komen dat je lichamelijk klachten gaat krijgen waaronder vermoeidheid, hoofdpijn, kribbig, onderrugklachten, vastzittende nek overvol hoofd, onrust en slapeloosheid.

Jouw lichaam geeft daarmee signalen af dat het je iets belangrijks wil vertellen. Ik kan en wil jou helpen door samen te onderzoeken hoe deze symptomen te duiden en mee te denken in wat je zelf zou kunnen doen of laten om daar minder vaak last van te hebben.Door hetgeen er allemaal speelt in jouw leven vertrouwelijk bespreekbaar te maken en vervolgens de daarmee samenhangende lichamelijke klachten met een therapeutische massage te behandelen en te verlichten, zal je sneller weer lekkerder in je vel komen te zitten.

Door het lichaam te helpen gespannenheid los te laten, komt ook de geest als vanzelf in een meer ontspannen staat.De ontspanning en inzichten brengen een proces op gang dat niet alleen op de korte termijn verlichting geeft, maar vaak leidt tot structurele veranderingen in gevoel en gedrag.