Coaching en therapeutische massage

Het valt soms niet mee om alles zelf te moeten doen, maar je wilt het wel zo goed mogelijk. Je hebt je verantwoordelijkheden naar je partner, werk en kinderen wat een aardige druk kan geven. Waar sta je zelf dan? Je kan op zo een punt komen dat je lichamelijk klachten gaat krijgen waaronder vermoeidheid, hoofdpijn, kribbig, onderrugklachten, vastzittende nek, overvol hoofd, onrust en slapeloosheid.

Dit is wel een keerpunt om er iets mee te doen. Ik kan je helpen om een luisterend oor te bieden, de juiste aandacht te geven en je bewust te maken wat je lichaam jou te vertellen heeft in de vorm van therapeutische massage.

Door deze combinatie in te zetten zal je sneller resultaat boeken en je weer lekkerder in je vel zitten. We gaan eerst in gesprek gelang het nodig is en zetten daarna de massage in.

Ademhalingstechnieken is een onderdeel waar nodig is toe te passen om wat meer rust in het hoofd en lichaam te geven. Veel oorzaken zoals slapeloosheid, onrust, spanningen en onzekerheid kan vanuit verkeerd ademhalen ontstaan.

Door het lichaam te helpen gespannenheid los te laten, komt ook de geest als vanzelf in een meer ontspannen staat.

De ontspanning en inzichten brengen een proces op gang dat niet alleen op de korte termijn verlichting geeft, maar vaak leidt tot structurele veranderingen in gevoel en gedrag.